Què és ASDEM

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  facebook twitter linkedin google + canal youtube

Publica-ho a la teva xarxa social!

QUÈ ÉS ASDEM

  • ASDEM, Associació de Dones Empresàries, Directives i Professionals de Montcada i Reixac
  • És una associació sense ànim de lucre creada per aglutinar a les dones que treballen o viuen al municipi i ocupen un lloc de responsabilitat dins de la seva activitat professional.
  • ASDEM és un espai de trobada, un nexe d’unió, una incubadora d’idees, activitats i relacions entre dones dins de l’àmbit de l’empresa.
  • ASDEM és una plataforma de relació i col·laboració entre empresàries i directives de dins i de fora del Municipi per trobar sinèrgies i sumar esforços.
  • ASDEM és un centre d’acompanyament professional dirigit exclusivament a la dona directiva, professional i/o empresària.
  • ASDEM és un corrent d’opinió per fer sentir la veu de les dones dins del teixit empresarial del municipi i de la comarca.


PER QUÈ MONTCADA

Montcada i Reixac compta amb un teixit empresarial ampli i complex, amb 10 polígons industrials i més de 1.200 empreses molt poc connectades entre elles. Des de l’ASDEM volem contribuir a canviar aquesta realitat a través d’una xarxa de dones interconnectades entre elles i amb les empreses que representen.

És necessari treballar d’una manera local, per donar respostes de proximitat a les necessitats reals de les dones que avui ocupen llocs de responsabilitat a les empreses del municipi.