Noticies

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  facebook twitter linkedin google + canal youtube

Reunió Informativa

GETTING TALENT 2015 - MONTCADA I REIXAC

Getting Talent, que tindrà lloc el 22 de setembre, 

Persones de Montcada i Reixac en situació d'atur i responsables d'empreses que busquen personal o fórmules de col·laboració tindran l'oportunitat de posar en comú les seves necessitats i inquietuds durant la tercera jornada 'Getting Talent', que se celebrarà el 22 de setembre, de 9.30 a 13.30 h, organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament de Montcada i Reixac i adreçada a demandants d'ocupació i a empreses del Vallès Occidental i del Vallès Oriental. Les persones que busquen feina tenen l'oportunitat d'apropar-se a empreses que estan fent o impulsaran processos de selecció laboral, de mantenir de dues a cinc reunions per trobar feina, concertades prèviament per l'organització, d'identificar tècniques de presentació i de cerca de feina efectives i de tenir un primer contacte amb empreses i persones empresàries de les dues comarques. Per participar a la jornada, les persones interessades han de contactar amb la borsa de treball (Alt de Sant Pere, 73; 935 648 505; Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ) hauran de participar en una sessió formativa i portar còpies del seu currículum vitae.

Respecte les empreses, en aquesta jornada coneixeran possibles candidats a les seves vacants, seleccionades pel personal municipal en base a la seva experiència, formació, actitud proactiva i disponibilitat i mantenir reunions amb ells. Les empreses que vulguin assistir-hi ha de contactar amb la borsa de treball o bé, fer-hi la inscripció mitjançant el web gettingcontacts.com. 'El Getting Talent és una activitat que s'està consolidant i és una mostra més de l'esforç de l'Ajuntament per oferir eines a persones que busquen feina i a empreses, per fomentar l'activitat econòmica i superar l'atur', ha manifestat la regidora de Promoció Econòmica i Ocupació, Ana Ballesta.

Font: Ajuntament Montcada i Reixac

Fem talent 2015

 

ASDEM va estar present un any mes a l'edició de FEM TALENT,  va tenir lloc el passat 17 d’abril, La Salle Campus Barcelona-URL el va acollí.
fem.talent és una iniciativa innovadora de la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya (XPCAT) que, juntament amb altres organitzacions com la Regidoria de la Dona i Drets Civils de l’Ajuntament de Barcelona, promou la igualtat d’oportunitats i la gestió del talent femení a l’Economia del Coneixement.
Es tracta d’un espai de reflexió i debat on compartir experiències, bones pràctiques i dissenyar conjuntament la societat que es vol per al futur, creant diàleg al voltant de les xarxes socials, on fem.talent hi està present.
Portava per títol “Smart Time: Gestió Intel•ligent del Temps” i va comptar amb un Comitè d’Honor, Consell Assessor i una Coordinadora d’Associacions de dones de Catalunya. Van assistir persones (dones i homes) de tot Catalunya, vinculades al món de la ciència, tecnologia, empresa, associacions i administracions publiques.

Nova Junta 2015

 

Us presentem la composició de la nova Junta, formada per la Presidenta Carolina Martel, Secretaria-Tesorera Lucía Vázquez, i com a vocals Dolors Puig, Nuria Soriano i Lourdes Manjon. Ahir vam tenir la nostra primera reunió per començar a treballar els nous projectes d'aquest 2015. 

Us anirem informant dels diferent events que portarem a terme al llarg d'aquest any. Recorda que si vols associar-te ho pots fer des de la nostra pagina www.asdem.cat

Pàgina 1 de 6