Referent de les directives i empresaries de Montcada

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  facebook twitter linkedin google + canal youtube

Referent de les directives i empresaries de Montcada

Publica-ho a la teva xarxa social!

Asdem neix com a nou referent de les directives i empresàries del municipi
L'entitat la forma un grup de professionals de Montcada i Reixac

Les directives i empresàries de Montcada i Reixac tenen un referent on adreçar-se a partir d'ara tant per compartir sinèrgies com per rebre suport en el seu camí laboral. L’Asdem (Associació d’empresàries i directives de Montcada) neix amb aquest objectiu i és el fruit del treball coordinat entre un grup de professionals de la localitat i la Regidoria de Dona i Igualtat.

El col·lectiu es va presentar ahir dijous, 6 d’octubre, públicament a l’Auditori en un acte que va presidir l’alcaldessa, María Elena Pérez (PSC), i que va comptar amb la presència de la directora de la Fundació Internacional de Dones Emprenedores, Núria Viñas, i del president de Pimec del Vallès Occidental, Martí Puig. La sala d’exposicions va quedar petita per acollir el nombrós públic que s’hi va aplegar per assistir a la presentació. Com a presidenta de la junta d’Asdem, Carolina Martel va expressar que l’entitat respon al convenciment que dins del món de l’empresa les dones poden aportar una altra manera de fer i de liderar “ni millor ni pitjor, diferent”, va dir, referint-se a aspectes com la conciliació de la vida familiar i laboral, la gestió del temps i la dels recursos humans. “Volem opinar, tenir veu i prendre part activa en les decisions que es prenen en tots els àmbits del món empresarial”, va afegir Martel. En aquest sentit, la presidenta d’Asdem també va anunciar que arran la iniciativa de l’entitat, està en procés de creació l’Associació de Dones empresàries del Vallès.

La il·lusió amb què neix el projecte va rebre les felicitacions de Viñas i Puig que van expressar el suport tant de la Fundació Internacional de Dones Emprenedores com de la Pimec del Vallès Occidental a l’entitat.  També l’alcaldessa es va afegir a la felicitació:“Tenim moltes expectatives dipositades en Asdem i per això acabem de signar un conveni de col·laboració amb les regidories de Dona i Igualtat i Promoció Econòmica amb l’objectiu d’impulsar accions conjuntes tant de formació com d’assessorament i dinamització”.


L’acte va acabar amb un reconeixement de la presidenta d’Asdem a les dones que han impulsat el projecte: Estela Sánchez, Dolors Calvo, Carme Valero, Dolors Puig, Maria Piñeiro, Alejandra Martel, Francesca Brulles i Cati Olid. L’entitat ja disposa de pàgina web,www.asdem.cat, on poder contactar amb l’associació. La quota anual serà de 80 euros.