Neix ASDEM

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  facebook twitter linkedin google + canal youtube

Neix ASDEM

Publica-ho a la teva xarxa social!

Neix Asdem, punt de trobada d’empresàries i directives
L’entitat es presenta aquest dijous a l’Auditori

Set directives i empresàries del municipi integren la junta d’Asdem, una nova entitat que neix amb l’objectiu de donar suport a les professionals que ocupen càrrecs de responsabilitat a la seva empresa o tenen negoci propi. La iniciativa es va posar en marxa a principi d’any amb el suport de la Regidoria Dona i Igualtat i durant aquests mesos el col·lectiu s’ha dedicat a fer els estatuts i a crear l’associació com a tal. A partir d’ara, i un cop es presenti en societat aquest dijous, 6 d’octubre (18.30h, Auditori), l’entitat posarà en marxa una web a través de la qual les dones interessades podran contactar amb ella per assessorar-se i rebre informació.

Mentrestant, les interessades a formar-ne part poden fer-ho a través del correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . La junta, que presideix Carolina Martel, també està treballant per poder oferir a les associades avantatges com ara descomptes en establiments col·laboradors o tracte preferencial en determinades entitats bancàries. Asdem forma part del grup de Dones Empresàries del Vallès Occidental, amb les que treballen en xarxa creant sinèrgies i ha signat un conveni de col·laboració amb Promoció Econòmica, per desenvolupar accions per millorar la competitivitat empresarial i impulsar el teixit productiu del municipi.