Promovent el lideratge en femení, Asdem

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  facebook twitter linkedin google + canal youtube

Promovent el lideratge en femení, Asdem

Publica-ho a la teva xarxa social!


Asdem és una associació de dones empresàries que promou l'emprenedoria en femení, "de recolzar i promoure el ple desenvolupament de la dona, en la seva vessant d'empresària, professional lliberal o directiva", tal i com consta a la seva web.

De fet , la sortida a borsa no és sinó la recerca d'un motiu per trobar-se, per fer 'networking' que és com les dones s'enforteixen i s'empoderen, a través de les xarxes, i alhora, fent xarxa.

 

La raó d'ésser d'Asdem, segons la presidenta, Carolina Martel, és la de donar empenta al lideratge femení, promoure tota classe d'activitats encaminades a la difusió de la importància de la funció empresarial de la dona a la societat, la necessitat de treballar en la conciliació de la vida laboral i personal de les dones, i l'impacte econòmic de la pèrdua de talent femení. "La idea és que ens coneguem les unes a les altres".

La lluita pel lideratge és o ha estat en contra de les tendències de la societat i del mercat, fins al punt de que anys enrere, havien de fer creure que hi havia un home al darrere de la seva empresa, dedicada a la neteja del clavegueram i de les canonades. I en aquest àmbit i les seves dificultats, va sorgir l'empenta de Carolina Martel.