Emprenedores + Network (1/3)

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  facebook twitter linkedin google + canal youtube

Emprenedores + Network (1/3)

Publica-ho a la teva xarxa social!

Alejandra Hernandez

El passat dijous 20 de setembre ASDEM va organitzar el seu 1er network amb un format diferent, donat que un fet important d'un network és que es desenvolupi en un ambient distès.

Això es va aconseguir iniciant la jornada amb 3 dones emprenedores, que van exposar els seus projectes, en diferents moments de la seva vida i la seva trajectòria professional

 PROJECTE EN MARXA

Alejandra Hernandez, propietària de la botiga "De la Terra a l'Olla" es va trobar sense feina, a la vegada que el seu marit. Temps enrere havia estudiat oposicions, però no va superar les proves i havia treballat en vàries empreses, i ella ens manifestava "jo no em sentia emprenedora, jo no em veia capaç", però finalment van apostar per obrir una botiga a Montcada, fa molt poc temps, dins del context econòmic actual.

Havien valorat opcions de franquícies, i diferents negocis, però van volien quelcom que la inversió inicial fos assumible, que fos un producte vendible en temps de crisis.

I diu que no és emprenedora? En poc temps ha organitzat tota una difusio en les xarxes socials, té un grup on dóna àmplia informació dels seus productes, amb quasi 500 seguidors, i col·labora amb mitjans de comunicació, com en un programa de ràdio on explica receptes de cuina i els beneficis de les llegums.

Felicitats Alejandra!