Emprenedores + Network (2/3)

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  facebook twitter linkedin google + canal youtube

Emprenedores + Network (2/3)

Publica-ho a la teva xarxa social!

Edith Claros

PROJECTE DE PROJECTE

Per un altre costat, Edith Claró, va exposar-nos la seva trajectòria personal, els seus orígens de Perú i com ha vingut a viure a Montcada. Està acabant de madurar el llançament del seu projecte, però ja té les idess molt clares de quin camí vol seguir: vol un comerç responsable (econòmicament, socialment i mediamabientalment), per ajudar als col·lectius desafavorits en la cadena de comercialització, però sense entrar en el concepte que mols coneixem de "comerç just": tal i com ella exposava, "el comerç just, no és només que el fabricant rebi el preu just... sino, també, que el consumidor final no hagi de pagar més per aquest motiu".

Edith vol portar lo millor de Catalunya a Perú, i apropar-nos el millor de Perú a Catalunya.

Ha arribat a la conclusió, que no hi ha excusa per no empendre, que tothom ho pot fer, però és molt important fer un DAFO personal, i encara més, revisar-lo periòdicament, per saber si ens hem desviat dels nostres valors inicials, i si es mantenen.

Està convençuda que nosaltres mateixes, les dones, ens limitem moltes vegades, i que som nosaltres les que hem de fer el pas endavant, quan a vegades pensem que són motius externs que ens ho impedeixen.

Molta sort, Edith!