Ens encanta contagiar "Asdem"

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  facebook twitter linkedin google + canal youtube

Ens encanta contagiar "Asdem"

Publica-ho a la teva xarxa social!

ASDEM amb Empresar@s MartorellEl passat 18 de maig, una de les sòcies d'ASDEM, Roser Sellés, va compartir una jornada amb el grup Emprenedo@s Martorell, el qual ens van convidar, per explicar la nostra experiència com Associació.

Aquest grup és de recent creació, i arrel de coincidir en el Fòrum Fem Talent, van pensar que alguna cosa podríem aportar amb la nostra experiència. Per nosaltres va ser un plaer compartir aquesta trobada, pel fet que altres persones, ens puguin veure com un referent, i més, quan ara per ara, som una associació relativament petita, però amb moltes ganes de generar lobby.

D'aqui unes setmanes, també estem convidades a compartir els nostres origens, el nostre format, avantatges i inconvenients de ser una associació... amb un altre grup de dones, amb una energia incombustible, ubicades al Maresme.

Donar les gràcies a totes les persones que ens estan donant suport al nostre projecte!