Fem talent 2015

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  facebook twitter linkedin google + canal youtube

Fem talent 2015

Publica-ho a la teva xarxa social!

 

ASDEM va estar present un any mes a l'edició de FEM TALENT,  va tenir lloc el passat 17 d’abril, La Salle Campus Barcelona-URL el va acollí.
fem.talent és una iniciativa innovadora de la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya (XPCAT) que, juntament amb altres organitzacions com la Regidoria de la Dona i Drets Civils de l’Ajuntament de Barcelona, promou la igualtat d’oportunitats i la gestió del talent femení a l’Economia del Coneixement.
Es tracta d’un espai de reflexió i debat on compartir experiències, bones pràctiques i dissenyar conjuntament la societat que es vol per al futur, creant diàleg al voltant de les xarxes socials, on fem.talent hi està present.
Portava per títol “Smart Time: Gestió Intel•ligent del Temps” i va comptar amb un Comitè d’Honor, Consell Assessor i una Coordinadora d’Associacions de dones de Catalunya. Van assistir persones (dones i homes) de tot Catalunya, vinculades al món de la ciència, tecnologia, empresa, associacions i administracions publiques.