GETTING TALENT 2015 - MONTCADA I REIXAC

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  facebook twitter linkedin google + canal youtube

GETTING TALENT 2015 - MONTCADA I REIXAC

Publica-ho a la teva xarxa social!

Getting Talent, que tindrà lloc el 22 de setembre, 

Persones de Montcada i Reixac en situació d'atur i responsables d'empreses que busquen personal o fórmules de col·laboració tindran l'oportunitat de posar en comú les seves necessitats i inquietuds durant la tercera jornada 'Getting Talent', que se celebrarà el 22 de setembre, de 9.30 a 13.30 h, organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament de Montcada i Reixac i adreçada a demandants d'ocupació i a empreses del Vallès Occidental i del Vallès Oriental. Les persones que busquen feina tenen l'oportunitat d'apropar-se a empreses que estan fent o impulsaran processos de selecció laboral, de mantenir de dues a cinc reunions per trobar feina, concertades prèviament per l'organització, d'identificar tècniques de presentació i de cerca de feina efectives i de tenir un primer contacte amb empreses i persones empresàries de les dues comarques. Per participar a la jornada, les persones interessades han de contactar amb la borsa de treball (Alt de Sant Pere, 73; 935 648 505; Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ) hauran de participar en una sessió formativa i portar còpies del seu currículum vitae.

Respecte les empreses, en aquesta jornada coneixeran possibles candidats a les seves vacants, seleccionades pel personal municipal en base a la seva experiència, formació, actitud proactiva i disponibilitat i mantenir reunions amb ells. Les empreses que vulguin assistir-hi ha de contactar amb la borsa de treball o bé, fer-hi la inscripció mitjançant el web gettingcontacts.com. 'El Getting Talent és una activitat que s'està consolidant i és una mostra més de l'esforç de l'Ajuntament per oferir eines a persones que busquen feina i a empreses, per fomentar l'activitat econòmica i superar l'atur', ha manifestat la regidora de Promoció Econòmica i Ocupació, Ana Ballesta.

Font: Ajuntament Montcada i Reixac